Event Registration

Free Register

General Information

Social sciences, arts and media have been playing significant roles in our global societies that are full of complex interconnectedness. An opportunity for scholars and researchers to seek an insight at an international forum would lead to the fulfilment of harmonized communities. 

Download Research Paper Template for submission here. (.doc)


more >

Keynote Speakers

trainer-img

Prof. Dr. Martin Lange

trainer-img

Ms. Chang Yumeng

trainer-img

Dr.Shannon Brownlee

Event Schedule

Jun13th – Jun14th, 2019 at Srinakharinwirot University Bangkok, Thailand.

Date Speakers Session Venue
13

June

Registration

07:00 AM - 08:30 AM 1h 30m'
Place : : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri, SWU
13

June

Opening Ceremony of The 6th SSAMIC

08:30 AM - 09:00 AM 0h 30m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri, SWU
13

June

Keynote Speech I: "Social transition to tomorrows work place” – The impact of digitalisation on employees”

09:00 AM - 09:45 AM 0h 45m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri, SWU
13

June

Keynote Speech II: “Chinese Ethnic and Folk Dance”

10:00 AM - 10:45 AM 0h 45m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri, SWU
13

June

Keynote Speech III: “Animated Connections: Muleimedia, Collaboration, and Transnationalism in Animated Film Production”

11:00 AM - 12:00 PM 1h 0m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri, SWU
13

June

Lunch Break and Performances

12:00 PM - 13:00 PM 1h 0m'
Place : COSCI Building
Floor : 1
Building : COSCI Building
13

June

Parallel / Panel Sessions

13:00 PM - 18:30 PM 5h 30m'
Place : COSCI Building
Floor :
Building : COSCI Building
Date Speakers Session Venue
14

June

Registration

07:30 AM - 08:30 AM 1h 0m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 3-4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri
14

June

Creative Arts Presentation: Performance Music and Dance (Panel Sessions)

08:30 AM - 12:00 PM 3h 30m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 3-4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri
14

June

Creative Arts Presentation: Arts, Design, Animation, Film, etc. (Panel Sessions)

08:30 AM - 12:00 PM 3h 30m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 3-4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri
14

June

Lunch Break and Performances

12:00 PM - 13:00 PM 1h 0m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri
14

June

Workshop: ASEAN Music Workshop

12:00 PM - 20:00 PM 8h 0m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 3-4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri
14

June

Workshop: International Dance Workshop

12:00 PM - 20:00 PM 8h 0m'
Place : Asok-Montri Music and Performing Art Hall 2: MPA Hall 2
Floor : 3-4
Building : Innovation Building : Prof.Dr.Saroj Buasri

Our Sponsers

COSCI is proud to partner with the following sponsors as they support our mission to improve.

Srinakharinwirot University
Ubon Ratchathani University
College of the Holy Spirit Manila
Dali University
Illinois State University
Institut Seni Indonesia Yogyakarta
University of Essex
University of Missouri
Virginia Tech
Neu-Ulm University of Applied Sciences
IST University of Applied Sciences
Dalhousie university
San Diego State University

Contact Us