Event Schedule

Event Schedule

Jun13th – Jun14th, 2019 in Srinakharinwirot University Bangkok, Thailand.

Date Speakers Session Venue
13

June

07:00 AM - 08:30 AM 1h 30m'
13

June

08:30 AM - 09:00 AM 0h 30m'
13

June

Prof. Dr. Thomas Merz

09:00 AM - 09:45 AM 0h 45m'
13

June

Prof. Yi Hua Huang

10:00 AM - 10:45 AM 0h 45m'
13

June

Dr.Shannon Brownlee

11:00 AM - 12:00 PM 1h 0m'
13

June

12:00 PM - 13:00 PM 1h 0m'
13

June

13:00 PM - 18:30 PM 5h 30m'
Date Speakers Session Venue
14

June

07:30 AM - 08:30 AM 1h 0m'
14

June

08:30 AM - 12:00 PM 3h 30m'
14

June

08:30 AM - 12:00 PM 3h 30m'
14

June

12:00 PM - 13:00 PM 1h 0m'
14

June

12:00 PM - 20:00 PM 8h 0m'
14

June

12:00 PM - 20:00 PM 8h 0m'